F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshops Best Value Risicomanagement

 

Workshops Best Value Risicomanagement

 

Wat heb ik eraan?
Het risicodossier is een belangrijk element binnen BVP-aanbestedingen. Dit is lastige materie, omdat zowel uw organisatie als de leveranciers risicomanagement in hun genen moet hebben om dit professioneel te kunnen uitvoeren. Deze training geeft antwoorden op vragen als waarom het risicodossier nu zo belangrijk is, hoe het werkt en hoe u er in de praktijk handen en voeten aan kan geven.

Wat is het?
In deze workshop zetten we een goede basis neer op gebied van risicomanagement en gaan we aan de slag met concrete risicodossiers. Indien de organisatie al ervaren is, kan eigen casuisitiek ingebracht worden in deze workshop. We voorzien u van praktische voorbeelden, do’s and dont’s.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshops op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op moment dat we minimaal 6 deelnemers* hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. Kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden gegegeven door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP, zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers. F-Fort heeft zich bovendien gespecialiseerd in de wijze waarop innovatie door het toepassen van risicomanagement vergroot kan worden, binnen de context van Europese aanbestedingen en een aantal van onze workshopleiders beschikken over het certificaat International Risk Management Foundation.

Voor wie?
Voor inkopers, budgethouders, materiedeskundigen en facilitair managers die graag meer kennis krijgen op gebied van risicomanagement in het algemeen en in het bijzonder binnen de context van BVP.