F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshops Best Value Gevorderd

 

Workshops Best Value Gevorderd

 

Wat heb ik eraan?
Deze workshop bouwt voort op de basisworkshop en is geschikt als u al enige ervaring heeft met BVP (positief of negatief).

Wat is het?

Ongeacht of de BVP-aanbesteding een goede ervaring was, of niet, het genereert altijd rendement om te doorgronden waarom dat nu zo was en wat er nu succesvol is geweest en wat niet. Daarbij leert u niet alleen van uw eigen casuïstiek, maar ook van de casuïstiek van anderen. Aan de hand van uw eigen praktijkvoorbeelden doorgronden we wat er goed gegaan is en wat een volgende keer beter kan. Waar nodig zetten we veelgemaakte fouten opnieuw in een theoretisch kader en voorzien we u van concrete verbetersuggesties, do’s and dont’s.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop en op het moment dat we minimaal 6 deelnemers* hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. Kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?

De workshops worden gegegeven door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP, zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers.

Voor wie?

Voor inkopers, budgethouders, materiedeskundigen en facilitair managers die overwegen aan de slag te willen gaan met BVP en/of vertrouwd willen raken met BVP en minimaal enige ervaring hebben opgedaan in de praktijk.


Inkopers-cafe.nl – Best value procurement gezond verstand