F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshops Best Value Basis

 

Workshops Best Value Basis

 

Wat heb ik eraan?
U kunt er nauwelijks meer omheen, BVP aanbestedingen winnen nog steeds aan terrein. Overweegt u een BVP aanbesteding in de markt te zetten? Bent u nieuwsgierig naar de methodiek en bent u benieuwd of dit ook iets is voor uw organisatie? Dan is deze training iets voor u.

Wat is het?
In deze interactieve workshop maken we u vertrouwd met BVP. Wat is het eigenlijk en waarom zou u het willen toepassen? Wat vraagt dit van mijn organisatie en wat heeft u hiervoor nodig? We maken kennis met de verschillende begrippen en termen die horen bij BVP, zoals projectdoelstellingen, dominante prestatie-informatie, prestatie-onderbouwingen, risico- en kansendossier, interviews en concretiseren. En we gaan vooral ook aan de slag met praktische handreikingen op basis waarvan u kan bepalen of BVP een interessante optie voor u is, op welke wijze u uw eerste traject selecteert en waar u op moet letten.Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. Kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. Workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).Wie leidt de workshops?

De workshops worden gegegeven door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP, zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers.

Voor wie?

Voor inkopers, budgethouders, materiedeskundigen en facilitair managers die overwegen aan de slag te willen gaan met BVP en/of vertrouwd willen raken met BVP.