F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshop Risicomanagement Basis voor FM en inkoop

 

Workshop Risicomanagement Basis voor FM en inkoop

 

Wat heb ik eraan?
Risicomanagement is nog te vaak een ver-van-mijn-bed show voor veel inkopers en FM-ers. De associatie ontstaat met eindeloze spreadsheets vol met theoretische risico’s die hun waarde in de praktijk maar marginaal bewijzen. Wij hebben daar een significant andere kijk op. In deze training risicomanagement, of liever risicogestuurd werken, leggen wij een basis die eigenlijk onmisbaar is voor iedereen die zijn of haar vak serieus neemt als professional binnen inkoop en facilitair management. Indien u risicomanagement leert toepassen op een simpele manier, zal uw persoonlijke effectiviteit sterk toenemen bij het realiseren van uw doelen.

Wat is het?
In deze workshop leggen wij een eerste basis voor risicomanagement. Wij leggen u op simpele en heldere wijze begrippen uit zoals de definitie van een risico, het verschil tussen kansen, bedreigingen en issues. Ook maakt u kennis met een stappenplan, waarmee we direct aan de slag gaan met oefenen, toegepast op uw eigen praktijksituatie. Ook deze workshop is doorspekt met voorbeelden gebaseerd op de praktijk. We behandelen bovendien de belangrijkste risicomanagement tools en maken u bewust van mogelijke valkuilen. Na afloop krijgt u een aantal handige templates en checklists mee die u de volgende dag kunt gebruiken om uw eigen risico’s beter te beheersen.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, als over relevante praktijkervaring beschikken. Een aantal van onze mensen zijn bovendien gecertificeerd door de International Risk Foundation. 

Voor wie?
Deze workshop is gericht op professionals die actief zijn in het facilitaire- of inkoop vakgebied en meer willen weten over risicomanagement en hoe ze dit kunnen toepassen in hun eigen praktijksituatie.


Europadecentraal.nl – Risicoverdeling belangrijk bij aanbesteding van jeugdhulp

 


F-Fort.nl – 4 hotspots innovatie remmen binnen aanbestedingen

 


Risico checker