F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshop ‘Ken je stakeholder’

 

Workshop ‘Ken je stakeholder’

 

Wat heb ik eraan?
Mensen vragen ons vaak naar ons geheim: wat maakt dat jullie zoveel goede resultaten boeken in zo’n korte tijd? Welnu: een belangrijke succesfactor in al onze projecten is het vermogen om stakeholders effectief te beinvloeden. Wij kennen geen geheimen en delen graag onze aanpak met u. Als u op zoek bent naar praktische handvatten om meer grip te krijgen op uw stakeholders en daarmee u kans op slagen te vergroten, dan is dit de perfecte workshop voor u.

Wat is het?
Tijdens deze praktisch ingestoken workshop leren we u een eenvoudige methodiek aan in de vorm van een stappenplan die u bij ieder project opnieuw kan inzetten. Wie zijn mijn stakeholders, hoe herken ik ze en wat kan ik ermee? Door het leren toepassen van dit stappenplan, zal u persoonlijke effectiviteit sterk toenemen in ieder situatie waarin u een spilfunctie vervult ten opzichte van een veelvoud aan stakeholders. Uiteraard lichten we de stappen toe aan de hand van praktische voorbeelden en zult u tijdens de workshop zelf de vertaalslag maken naar uw eigen praktijksituatie.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze training incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 4 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met projecten en functies waarin het effectief beinvloeden van stakeholders van onschatbare waarde is geweest.

Voor wie?
Deze workshop is geschikt voor iedereen die te maken heeft met veel menselijke invloeden bij het bereiken van resultaten. Deze workshop is dan bij uitstek geschikt voor zowel lijnmanagers als projectleiders, maar werpt eigenlijk op ieder niveau zijn vruchten af.