F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshop innovatie door risicomanagement, binnen de context van (Europese) aanbestedingen

 

Workshop innovatie door risicomanagement, binnen de context van (Europese) aanbestedingen

 

Wat heb ik eraan?

Innovatie en risicomanagement worden zelden in 1 adem genoemd. Veel organisaties ervaren risicomanagement als een rem op innovatie en ondernemerschap. Dit gevoel wordt zeker versterkt binnen de context van Europese aanbestedingen. F-Fort heeft in 2014 onderzoek gedaan naar het verband tussen deze begrippen en is tot een aantal verrassende conclusies gekomen. Deze kennis delen we graag met u.

Wat is het?
In deze workshop delen we de belangrijkste uitkomsten van ons onderzoek. Wij maken u bewust van de 4 meest voorkomende blokkades die een remmend effect hebben op innovatie. Wij gaan in op veelvoorkomende risico’s en wat de impact hiervan kan zijn op uw projecten. We gaan samen met u in dialoog en onderzoeken welke risico’s in uw praktijk voorkomen. Vervolgens doorgronden we op welke wijze deze negatieve risico’s te voorkomen zijn of om te buigen zijn naar kansen. Na afloop krijgt u onder andere een matrix mee naar huis met daarin 41 unieke risico’s die vaak voorkomen binnen Europese aanbestedingen, inclusief beheermaatregelen.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. Kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, als over relevante praktijkervaring beschikken. Jessica is bovendien gecertificeerd door de International Risk Foundation.

Voor wie?
Deze workshop is gericht op managers, bestuurders en vakprofessionals actief binnen inkoop en/of facilitair management die de wens hebben om meer te innoveren en zich geremd voelen door (Europese) aanbestedingen.


F-Fort.nl – De 4 hotspots die innovatie remmen binnen aanbestedingen

 


Europadecentraal.nl – Risicoverdeling belangrijk bij aanbesteding van jeugdhulp

 


Instrument risico management bij innovatiegericht inkopen