F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshop hybride vormen van Best Value Procurement

 

Workshop hybride vormen van Best Value Procurement

 

Wat heb ik eraan?
Koestert u de wens om de beste waarde creeeren? Echter lijkt BVP nog een brug te ver? Stelt u vraagtekens bij (bepaalde aspecten) van de filosofie of de methodiek? Zijn er tussenstappen mogelijk die beter aansluiten bij wat voor u en uw organisatie nog comfortabel is? Spreekt BVP u vooral aan op onderdelen, maar niet op de methodiek als geheel? Wij leren u vanuit het gedachtengoed van Best Value het beste uit de markt halen op een manier en in een tempo dat bij u past.

Wat is het?
Tijdens deze workshop laten we u kennismaken met verschillende mogelijkheden om te differentieren in uw uitvraag. Waar kunt u het beste de methodiek volgen en waar zit ruimte om andere keuzen te maken? Op basis van welke gronden zou u deze keuzes het beste kunnen maken? Wat zijn de risico’s die gepaard gaan met het inzetten van hybride vormen? Wat vraagt dit van uw organisatie en van de potentiele leveranciers? Deze training is doorspekt met voorbeelden uit de praktijk van hybride vormen, zowel die heel goed gewerkt hebben, als voorbeelden waarbij het onverhoopt niet gewerkt heeft. Wat kunt u hiervan leren?

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP. Zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers.

Voor wie?
Voor inkopers, budgethouders, materiedeskundigen en facilitair managers die de wens hebben om het beste uit de markt te halen, maar nog stoeien met de manier waarop ze dat het beste vorm kunnen geven zonder de aansluiting met hun eigen organisatie te verliezen of dingen te vragen waar de markt nog niet aan toe is.


Centrumfacilitair.nl – Hybride vormen van BVP: Vloek of zegen?