F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Transitie naar duurzame inkoop

 

Transitie naar duurzame inkoop

 

Inkoop is een enorme kracht in uw organisatie om beleid om te zetten in impact en verandering. Als u duurzaamheid als speerpunt heeft, is het een uitstekend idee om hierbij een prioriteit te leggen bij uw inkoopfunctie. Als u een transitie maakt naar duurzaam inkopen, zult u ervaren dat u hierbij u hele organisatie in beweging zet. U zult daarbij echter tegen veel vragen oplopen: hoe kunt u als organisatie, als inkoopmanager, als inkoopprofessional of als duurzaamheidsexpert starten met het creëren van duurzame impact via de grootste hefboom van uw organisatie: uw inkoopfunctie?

Om deze transitie succesvol in te zetten, is het noodzakelijk allereerst capaciteit vrij te maken en te borgen dat er voldoende kennis aanwezig is binnen uw organisatie. Indien u te weinig capaciteit heeft binnen u organisatie om tijd en aandacht te geven aan de transitie naar duurzaam inkopen, kunt u onze mensen inzetten. Zij zullen hier in uw organisatie handen en voeten aan geven. Onze mensen beschikken over kennis en ervaring op gebied van transitiemanagement en daarnaast over kennis op gebied van duurzaam inkopen. Beide zult u nodig hebben om resultaat te behalen.

Voor het opbouwen van de noodzakelijke kennis op gebied van duurzaam inkopen, werken wij daarom nauw samen met onze business partner Mieke Pieters, een kennis-autoriteit op dit gebied.

Wilt u deze transitie maken samen met ons? Neem dan contact met ons op!


Mieke Pieters

 


Sustainable Procurement

 


Duurzaam-ondernemen.nl

 


Prezi MVI Actieplan gemeente Helmond

 


Video: ‘Helmond koopt slim in’

 


Prezi Transitie naar een circulaire aankooporganisatie