F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Training aanbestedings / beoordelingsteam voor Best Value trajecten

 

Training aanbestedings/beoordelingsteam voor Best Value trajecten

 

Wat heb ik eraan?
U heeft een aanbesteding uitgezet op basis van Best Value en wilt graag uw beoordelingsteam klaarstomen voor de beoordeling. Deze training wordt vooral ingezet als er mensen in het beoordelingsteam zitten die nog geen of weinig ervaring hebben met BVP.

Wat is het?
In deze training leiden we uw mensen op om op een goede wijze te kunnen beoordelen. Wat maakt een BVP-beoordeling anders dan een reguliere beoordeling? Waar moet u op letten? Welke valkuilen zijn er? Hoe werkt de beoordelingsmethodiek? Hoe gaat u om met verschillen van inzicht binnen het beoordelingsteam? Hoe werken de interviews, zowel praktisch als inhoudelijk? Wij geven u praktische tips en handvatten mee voor een professioneel proces en oefenen ook met een aantal situaties die u in de praktijk kunt tegenkomen om de nodige scherpte in de training te krijgen.

Hoe werkt het?
Deze training wordt in principe altijd incompany gegeven als onderdeel van een daadwerkelijke aanbesteding. De training geven we in de meeste gevallen op uw locatie. Duur: 4 uur.

Wie geeft de training?
De training wordt gegeven door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP, zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan de zijde van leveranciers.

Wie gingen u voor?

O.a. provincie Flevoland, gemeente Zwolle, gemeente Helmond