F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshops Best Value Sales Risicomanagement

 

Workshops Best Value Sales Risicomanagement

 

Wat heb ik eraan?
Om onderscheidend te zijn bij Best Value aanbestedingen, moet er vaak hoger gescoord worden op risicodossiers. Dit is lastige materie, omdat de achterliggende organisatie risicomanagement in de genen moet hebben om dit professioneel te kunnen uitvoeren.

Wat is het?
In deze workshop zetten we een goede basis neer op het gebied van risicomanagement en gaan we aan de slag met concrete risicodossiers. Indien de organisatie al ervaren is, kan eigen casuïsitiek ingebracht worden in deze workshop.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers* hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze training incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?

De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP. Zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers. F-Fort heeft zich bovendien gespecialiseerd in de wijze waarop innovatie door het toepassen van risicomanagement vergroot kan worden binnen de context van Europese aanbestedingen. Een aantal van onze workshopleiders beschikken over het certificaat International Risk Management Foundation.

Voor wie?
Voor sales, tender- en bidmanagers en tekstschrijvers die meer verdieping zoeken op het gebied van risicomanagement in het algemeen en in het bijzonder in relatie tot BVP. De workshop voorziet overigens ook in praktische inzichten bruikbaar voor traditionele aanbestedingen!

*Aangezien we werken met concrete praktijkcasuistiek, kan het zijn dat concurrenten zich tegelijk aanmelden wat uit meerdere oogpunten niet wenselijk is. Wij zijn hier alert op en zullen indien dit voorkomt, dit op voorhand met u bespreken.