F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshops Best Value Sales Basis

 

Workshops Best Value Sales Basis

 
Wat heb ik eraan?
Succesvol inschrijven op BVP-aanbestedingen vergt andere competenties en vaardigheden van uw sales en bid teams dan traditionele aanbestedingen. Als u uw kans wilt vergroten op een winnende inschrijving, is deze training iets voor u.

Wat is het?
We leren u te denken vanuit de aanbesteder en maken u vertrouwd met de verschillende begrippen en termen die horen bij BVP, zoals dominante prestatie-informatie, prestatie-onderbouwingen, projectdoelstellingen, risico- en kansendossier, interviews en concretiseren. Samen met praktische voorbeelden en training op basis van praktijkcasussen bieden we praktische do’s and dont’s om de kwaliteit van uw inschrijving te verbeteren.Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op het moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze training incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De training is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Trainingslocatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, maar vooral ook veel praktijkervaring hebben opgedaan met BVP. Zowel aan zijde van de opdrachtgever als aan zijde van leveranciers.

Voor wie?
Voor sales-, tender- en bidmanagers en tekstschrijvers die hun winstkans willen vergroten op BVP-aanbestedingen. Overigens helpen onze trainingen ook in het vergroten van uw winstkans bij traditionele en hybride uitvragen.