F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Business Partners – Samen Groeien

Samen Groeien zijn ondernemers die complementair zijn aan onze dienstverlening. Commercieel maken we geen verbinding, maar we helpen elkaar wel verder door het uitwisselen van kennis en ideeen en het out-of-the box nadenken over casuistiek. Deze ondernemers gaan verder waar wij stoppen, of ze stoppen juist waar wij doorgaan. Zodat we het stokje aan elkaar door kunnen geven. Of waar we samen zij-aan-zij aan het werk zijn bij onze klanten. Ondernemers waar we een klik mee hebben en waarmee we in staat zijn resultaat te leveren. We stellen ze met veel plezier aan u voor.

 

Kragt

“Kragt is een ontwerp- en realisatiebureau dat besparingen realiseert door middel van: creativiteit bieden in een vroeg stadium van het (ver)bouwproces, ontwerpen maken die zowel duurzaam als flexibel zijn en efficiënt projectmanagement.”

Jeroen van Wezel

Jeroen

“Ik ben business partner, omdat F-Fort mij inspireert buiten mijn kaders te kijken.”

!Pet

“!Pet is een projectinrichter met een duidelijke visie op duurzaamheid en het nieuwe werken gecombineerd met een ondernemersgeest.”


Harry van der Stouwe

Harry

“Kennis delen met professionals is vermenigvuldigen en levert een ketting op zonder zwakke schakels waardoor we Samen Sterk staan. “

Puur & Partners

“Puur en Partners zijn denkers en doeners in herhuisvesting die vooral projectleiders leveren voor complexe verbouwings- en renovatietrajecten.”

Noel Tijsen

Noel

“Fijn dat je kunt vertrouwen op je business partner… juiste expertise op juiste moment goed geregeld. “

RIDDS

“Ridds (Realiseren Individuele Doelen door Samenwerking) is de beroepsvereninging voor masters in projectmanagement en gericht op kennis deling.”

Kjell van der Giessen

Kjell

“F-Fort is kundigheid keer vier: kundig, deskundig, vakkundig, bedrijfskundig en nog meer keer nieuwsgierig en plezierig.”