F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Business Partners – Samen Doen

Samen Doen zijn mensen die elders in loondienst zijn, maar die graag hun kennis, netwerk en ontwikkeling een externe impuls geven. Het voordeel voor deze groep is dat ze in staat zijn binnen hun eigen organisatie weer fris tegen bepaalde situaties aan te kijken en het business partnerschap als een welkome en inspirerende afwisseling ervaren van hun dagdagelijkse werk. Voor F-Fort beschikken we hiermee over een potentieel aan extra kennis en ervaring die we graag inzetten ten gunste van onze klanten en/of onze eigen ontwikkeling. Het is bijzonder met zo’n fijne en loyale groep business partners verbonden te mogen zijn.

 

Armand Dinjens

“Een doorgewinterde inkoper die vooral in publiek domein werkt met veel ervaring zowel in werken, diensten als leveringen en over een creatieve geest beschikt.”

Armand

“Het aanstekelijk enthousiasme van een groep denkers en doeners. De deskundigheid en gedrevenheid om blijvend vernieuwend denken. Niet gewoon een verhaal maar een boodschap.”

Francis Leusink-van Milgen

“Facilitaire vakvrouw met ervaring als projectleider, implementatie van HNW en op gebied van contract- en leveranciersmanagement.”


Francis

“F-Fort en Francis: een facilitaire match”
Henk Koster

“Analytische denker met ruime kennis en ervaring op gebied van vastgoed, beveiliging en bedrijfsvoering met een specialisatie in (sociale) innovatie.”

Henk

“Als businesspartner zet ik mijn kennis en ervaring graag in, buiten mijn reguliere context. Ik geloof in verandering door diversiteit en nieuwe verbindingen. Ik help daarmee graag anderen en werk tegelijkertijd aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling.”

Marian van Putten

“Vooral tactisch inkoper met een specialisatie op gebied van levensmiddelen en verpakkingen en vooral werkzaam in het privaat domein. “

Marian

“F-Fort inspireert en enthousiasmeert mij en door samen kennis te delen en opdrachten te doen ontstaan er win-win situaties voor zowel F-Fort als vooral ook voor haar klanten.”Nikki Sauve

“Financiele vakvrouw die ons al jaren geweldig ondersteunt. “


Nikki

“Ik ben business partner van F-Fort, omdat ik dit gave concept heb zien (op)groeien van startende onderneming tot volwassen bedrijf. F-Fort is eigentijds en heeft een bijzondere aanpak van ondernemen, een bedrijf waar mensen, vertrouwen en openheid centraal staan!”

Chantal Veerman

“Medior facilitair en inkoopprofessional met zowel publieke als private ervaring.”

Chantal

“Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”

Wido Bijlmakers

“All-round senior inkoper met specialisatie sociaal domein gemeenten”


Chantal

“F-Fort biedt mij een omgeving om me verder te ontwikkelen in het vak van inkoper. Ik deel mijn kennis en bijzondere inzichten, en krijg daar via F-Fort nieuwe leerervaringen voor terug.”


John Koevoet

“Professional op gebied van commercie en sales met een ervaringsopbouw in de mobiliteitsbranche en een sterke focus op mensen en vernieuwing.”

John

“Ik ben Business Partner van F-Fort omdat zij met een unieke, frisse, vernieuwende en vooral ook daadkrachtige aanpak, alle transities ook echt tot een succes weten te maken. De ongekende en oprechte drive, het altijd aanwezige enthousiasme en de waardevolle relaties inspireren mij, om vanuit mijn commerciele deskundigheid, waar nodig, mijn bijdrage te leveren aan deze prachtige organisatie die haar bestaansrecht op het gebied van transitiemanagement vanuit Inkoop en Facilitymanagement al ruimschoots verdiend heeft! Ik gun iedere organisatie, die bijgestaan wil worden in transities, van harte de inzet van F-Fort!”