F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Advies en inrichting duurzaam project management

 

Advies en inrichting duurzaam project management

 

Is projectmanagement voor u vooral het doorlopen van strikte procedures en het invullen van checklists? Wij kijken hier fundamenteel anders naar. Projectmanagement leidt tot focus en focus leidt tot resultaat. Soms geven klanten ons een compliment door ons ‘vergaderheks’ te noemen. Daarmee bedoelen ze dat we strak de regie houden, hoofd- van bijzaken scheiden, maar ook borgen dat er voldoende tijd is om langer stil te staan bij onderwerpen die dat verdienen. Stakeholders brengen we in kaart, we spreken over belangen en sturen gericht op een optimalisatie daarvan.

Als projectmanager zijn we gefocust op het behalen van een specifiek omschreven doel en resultaat binnen vastgestelde tijdlijnen en budget. Hierbij zullen we blijven toetsen of het beoogde projectresultaat in lijn is met het beoogde effect. We kunnen werken met een breed scala aan projectmanagementtechnieken, waarbij we rekening houden met uw organisatie en het soort project.

Onze senior projectmanagers hebben een Master in Projectmanagement en zijn in staat om wetenschap en praktijk op een succesvolle wijze aan elkaar te koppelen. F-Fort is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Masters in Projectmanagement: RIDDS, acroniem voor Realiseren Individuele Doelen Door Samenwerking.

Nieuwsgierig? Probeer ons gewoon eens uit.