F-Fort

Als u wilt dat het echt gebeurt!

Workshop facilitair projectmanagement

 

Workshop facilitair projectmanagement

 

Wat heb ik eraan?
Projecten zijn vaak een vloek. Er is tijdsdruk die in de loop van het project alleen maar groter wordt. Er zijn altijd wijzigingen die het complex maken. Er is een klant die wellicht onrealistische verwachtingen heeft. En er zijn veel mensen die met veel goede bedoelingen veel misverstanden veroorzaken. Is dit herkenbaar? Heeft u moeite om faclitaire projecten binnen budget en planning te houden? Heeft u onvoldoende grip op uw projecten of is het lastig om overzicht te bewaren?

Wat is het?

Deze sterk praktijkgerichte workshop geeft u handvatten waarmee u uw projecten budgettair, organisatorisch en kwalitatief het best kunt beheersen. In het programma worden theoretische concepten op praktijksituaties toegepast. U leert projecten op een prettige, zeer slagvaardige en doelmatige manier te leiden. De praktijkvoorbeelden die we gebruiken zijn voornamelijk gericht op het facilitaire werkveld. We behandelen bovendien de belangrijkste projectmanagement tools en leren je de valkuilen te herkennen. Na afloop krijgt u een aantal handige templates en checklists mee die u de volgende dag kunt gebruiken in uw eigen projecten.

Hoe werkt het?
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve workshop op info@f-fort.nl of op ons algemene telefoonnummer 06-29415069. Op moment dat we minimaal 6 deelnemers hebben, zullen we in overleg een datum prikken. Het maximum aantal deelnemers is 10, dus we werken per definitie met kleine groepen. Het is ook mogelijk deze workshop incompany te organiseren. De kosten zijn E349,- (excl. BTW) per deelnemer. De tweede deelnemer van hetzelfde bedrijf ontvangt 10% korting. De workshop is inclusief koffie/thee/lunch en trainingsmateriaal. Duur: 8 uur. Locatie: Waardenburg of in overleg op uw locatie (incompany).

Wie leidt de workshops?
De workshops worden geleid door mensen verbonden aan F-Fort (kern of business partners) die zowel theoretisch goed onderlegd zijn, als over relevante praktijkervaring beschikken. Onze workshop begeleiders zijn minimaal opgeleid tot scrum master. Bert en Jessica (Iedereen kent B&J? zijn beide master in projectmanagement en mede-oprichters van de beroepsvereniging voor duurzaam projectmanagement (RIDDS = Realiseren Individuele Doelen Door Samenwerking).

Voor wie?
Deze workshop is gericht op facility professionals die een project leiden of onderdeel uitmaken van een projectteam en daarbij willen leren hoe je een project inricht en sturing geeft om de beoogde project resultaten te kunnen behalen.